Medieval Madness

WPC 95 - Kesäkuu/1997

Teema: Huumori
Suunnittelija: Brian Eddy
Grafiikka: Greg Freres, John Youssi
Jos pidit tästä, kokeile myös: Cirqus Voltaire, Monster Bash, Attack From Mars
Sääntösetti: Hyvä. Varsinaisia moodeja on vähän, vapaasti suoritettavia ominaisuuksia enemmän.
Lelut: Katapultti. 'Hajoava' linna jossa laskusilta ja portti.
Yleisimmät ongelmat: Sillan portti hajoaa helposti. Lohikäärmeen siivet irtoavat.
Huomioita: Arvokkain WPC. Jostain syystä tämä kone on nostettu Amerikassa uskomattomaan arvoon.

Arviot pelistä

APz: Hyvä peli hyvillä äänillä. En silti menisi pitämään tätä NIIN hyvänä koneena, kuin mitä jenkkifanaatikot antavat ymmärtää. Muistuttaa pelinä todella paljon Attack from Marsia. Linnojen niittaaminen toimii kuten AFM:n ufojen räjäyttäminen. Rauhallisessa paikassa pelatessa hyvä tunnelma äänimaailman puolesta. Finaalimoodin aikaansaaminen voi olla pitkän treenauksen tulos kokeneemmallekin pelaajalle.

marble: Yhtymäkohdat Designerinsä Brian Eddyn edeltävään koneeseen Attack from Marsiin ovat ilmeiset, mutta erojakin koneista löytyy yllättävän paljon. Siinä missä AFM:ssa loppumoodin tavoittelu ei vaadi mitään erityisen suurta strategiasuunnitelmaa ja kaikki multiballit on varsin helposti aina uudelleen käynnistettävissä, MM:n kesyttäminen Battle for the Kingdomin läpäisyllä vaatii todella hyvää jatkuvaa keskittymistä peliin ja asioiden oikea-aikaista suorittamista. Jopa yksittäinen epäonninen pomppu Merlin holeen ja Multiball madnessin liian aikainen käynnistäminen voivat hiekoittaa etenemissuunnitelmia aivan uskomattomalla tavalla. Royal madness lienee kuumottavin yhden pallon moodi, mihin olen missään flipperissä ikinä törmännyt.

Kokonaisuus on todella viimeistelty ja täydellinen kiitos mahtavan ääniraidan, todella yksityiskohtaisten grafiikoiden ja syvyydeltään huippuun asti viedyn sääntösetin. Pelin posketon hintalappu vain saa hankintaa harkitsevan miettimään, josko samalla hinnalla kuitenkin hommaisi kolme perushintatason WPC-konetta. Tämän pelin hinta on kuitenkin paljon järkevämmin perusteltu kuin toisen WPC-sarjan arvokoneen, Cactus Canyonin.

Kuva

[kuva]
Kuva © Olli-Mikko Ojamies

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.