Usein kysyttyä

Yhteydenottoja saapuu minulle ajoittain kasapäin, yleensä sivuston saatua uudet 15 minuuttiaan parrasvaloissa. Tässä muutamia yleisimpiä yhteydenoton aiheita vastauksineen.

Q: Voinko tulla teille pelaamaan?
A: Valtaosa koneistani on nykyään Hopeakuula Arcaden tiloissa seuran omistamassa pelihallissa. Yhdistys järjestää julkisia tapahtumia ja peli-iltoja. Jos haluat pelaamaan, tutustu aiheeseen Hopeakuula Arcaden sivuilla.

Q: Tarvitsen pelikoneeseeni osia ja huomasin sinulla saman koneen. Voisitko myydä minulle varaosia?
A: En varastoi niin paljoa varaosia, että niistä riittäisi myytäväksi asti. Useimpia osia tilaan itsekin kun tarve vaatii. Olen listannut käyttämäni ja hyväksi havaitsemani kauppiaat linkkisivullani. Mikäli minulta sattuu löytymään jotain ylimääräistä, laitan yleensä myynti-ilmoituksen Flipperit.netin foorumille.

Q: Minulla on ongelma koneeni kanssa, voisitko neuvoa?
A: Pyytäisin kirjoittamaan avunpyynnöt mielummin Flipperit.netin foorumille. Seuraan kyseistä foorumia aktiivisesti ja vastaan siellä oleviin viesteihin parhaani mukaan. Foorumilla kysymykseen voivat kuitenkin vastata muutkin harrastajat ja ennen kaikkea kysymys mahdollisine vastauksineen jää muiden saman ongelman kanssa painivien luettavaksi.

Q: Minulla tai edustamallani taholla on vanha peliautomaatti, joka ostajan puuttuessa päätyy kaatopaikalle.
A: Ota yhteyttä. Mikäli kone ei ole minun henkilökohtaisen kiinnostukseni rajoissa, on minulla varmasti kontakteja jotka ovat kiinnostuneita. Tavoitteenani on, ettei yksikään peliautomaatti päädy kaatopaikalle, oli se myyjän mielestä miten huono tahansa.

Q: Voisitko tulla korjaamaan rikkinäisen pelikoneeni?
A: Minulla ei valitettavasti ole leipätyöni ohella aikaa korjailla muiden harrastajien koneita. Apua risan koneesi ongelmien diagnosointiin saat vaikka Flipperit.netin foorumilta tai tämän sivuston linkeissä olevista korjaussivustoista.

Q: Miksi ihmeessä kukaan haluaisi kotiinsa peliautomaatteja?
A: Ehkä samasta syystä, kuin joku haluaisi nyplätä pitsiä, ostaa harvinaisia postimerkkejä, juosta pitkin maata kamera kaulassa lintujen perässä, laskea piitä kynällä ja paperilla, koodata käyttöjärjestelmän tai entisöidä vanhan auton? Ehkäpä he vaan tulevat onnelliseksi moisista projekteista. Minä tulen onnelliseksi saadessani palauttaa vanhoja raha-automaatteja takaisin pelikuntoon ja pelata niillä.

Q: Miten sinulla oli rahaa ostaa kaikki automaattisi? Voititko lotossa tai jotain?
A: Olen ihan tavallinen leipätyössä käyvä ihminen, joka pistää osan palkastaan syrjään ja ostaa sillä sitten mielenkiintoiseksi kokemiaan asioita. Ei kokoelmani ole syntynyt päivässä vaan hissukseen vuosien varrella.

Q: Edustan lehteä/televisiokanavaa/järjestöä/webbisivustoa ja haluaisin tehdä harrastuksestasi jutun. Annatko haastattelun?
A: Ehkä. Ota yhteyttä ja kerro minkä tyyppinen juttu sinulla on mielessä. Harkitse tosin yhteydenottoa edustamaani pelihallin, Hopeakuula Arcadeen. Valtaosa peleistäni on pelihallin tiloissa ja samalla saat juttuusi muitakin aiheeseen hurahtaneita harrastajia.

↵ Pääsivulle → Yhteystietoihin

Viimeksi päivitetty 2022-11-16 14:48, v27.