Wanhan Haitaritehtaan avajaiset

Tässä on harrastuksen historiassa ehtinyt osallistua jos jonkinmoiseen kilpailuun, tapahtumaan ja kekkeriin, mutta itse ei ole tullut koskaan vedettyä mitään tapahtumaa. Tämä kuitenkin muuttui nyt, sillä olemme Hopeakuula ry:n voimin saaneet pelihallimme Wanhan Haitaritehtaan esittelykuntoon ja nyt oli avajaisten aika!

En odottanutkaan, että yli 30 ihmisen tapahtuma olisi läpihuutojuttu järjestää, mutta kyllä siinä logistiikan ja suunnittelun parissa meni oma aikansa. Silti vielä avajaispäivänkin puolelle jäi joitain juttuja ja muun muassa tunti ennen tapahtuman alkua suoritettiin idän nopein Twilight Zonen uudelleenkumittaminen.

Monia foorumilta ja kisoista tuttuja naamoja saapui paikalle, mutta oli myös mukava nähdä muutama aivan uusi tuttavuus, sekä muutama ennen vain foorumilta nimellä tunnettu. Väkeä saapui pitkin maata, parhaimmillaan useamman sadan kilometrin päästä.

Itsellä suurin pelko oli tilojen riittäminen. Väkimäärän ylitettyä 30 ongelma kuitenkin osoitautui turhaksi huoleksi, sillä ahdasta ei ollut missään kohtia. Sohvatila näytti olevan sopivasti mitoitettu ja olimme lainanneet taloyhtiöltä tuoleja.

Järjestimme avajaisten kunniaksi miniturnauksen, jossa karsinta suoritettiin pisteiden perusteella. Koneiksi valittiin DE Simpsons, Flash, Tommy ja Judge Dredd. Päätimme valita koneet, joita ei tähän mennessä ole muissa pelipaikoissa käytetty kisakoneina. Olin itse tuomaroimassa Judge Dreddin pelaajia.

Finaalissa pelattiin neljä nelinpeliä, joissa koneet olivat pelaajien itsensä valitsemia. Turnauksen voittajaksi tuli Juha Iijalainen upealla suorituksella, tulokset tarkemmin Hopeakuulan sivuilta.

Loppuilta meni pelaillen, maistellen talon boolia ja jutellessa porukan kanssa. Valomerkin laitoimme hieman 02 jälkeen, osan vieraista lähtiessä kotimatkalle ja osan siirtyessä kanssamme Rytmikattiin flipperin äärelle...

Tämänkin kokoisen tapahtuman järjestäminen oli todella mielenkiintoinen kokemus ja mikä parasta, palautteen perusteella porukalla näytti olevan hauskaa ja koneiden ylläpitoon käyttämämme aika noteerattiin. Jään mielenkiinnolla odottamaan ensimmäistä omaa turnaustamme, plus Flipperiliigan osakilpailua tiloissamme.

Suuri kiitos osallistuneille, tämä oli upea ilta!

Videoita


Tilannekuvaa noin tunti aukeamisen jälkeen


Tilannekuvaa puolen yön jälkeen

↵ Takaisin galleria-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-07-01 18:36, v8.