Petrin vieraana Mikkelissä

Alkuvuoden tyhjään kohtaan oli tarjolla perin jännä peli-iltama: avitetaan porukalla illan isäntää koneiden korjauksessa, ovimaksua ei ole ja ruoka sekä juoma talon puolesta. Päätimme tietenkin osallistua tällaisiin bileisiin!

Illan isännällä, Petrillä oli noin kymmenisen konetta pelipaikassaan, koneiden ikä vaihteli EM-ajasta 90-luvun WPC-koneisiin. Team Kouvostoliitto iski ensimmäisenä Twilight Zoneen, joka valitti alamailojen EOS-kärjistä ja boottasi satunnaisesti jos molemman puolen mailat löivät samaan aikaan. Aloitin itse korttikorjauksella ja vaihdoin C5-elkon, joka jo ulkoa päin oli todettavissa pullistuneeksi. Yleensä samaan aikaan menevä BR2-silta oli vaihdettu aiemmin, joten en vaihtanut turhaan sitä uusiksi. Pelasin pari testikierrosta ja ongelma ei enää esiintynyt, CPU-kortille tuleva käyttöjännite oli melko lähellä toivottua 5 volttia. EOS-kärjissä oli vikana toisella puolella murtunut juotos ja toisella katkennut kärki, korjasin ongelmat nopeasti. Alamailat olivat jonkin verran laiskistuneet, joten Teemu vetreytti niitä vaihtamalla uudet plungerit ja kelan holkit. Kone oli myös oudon loivassa kulmassa, takajalat olivat väärässä pultin reiässä. Tuli kivasti pelaava kone pienellä vaivalla.

Osallistuin myös Draculan korjaukseen, jossa ongelmana oli kuollut IR-LED Mist-multiballin aloittavan matoruuvilla liikkuvan magneetin päässä. Kone tuli jotenkuten kuntoon, mutta ei silti satunnaisesti saanut syötettyä palloa plungerlanen divertterin alle. Vika ei selvinnyt nopealla tutkimisella kuitenkaan.

Ohimennen tuli tavattua pari Flipperit.net:in foorumin uutta kasvoa ihan livenä ja ratkottua muutama vieraidenkin ongelma. Pelailimme loppuillan kunnostettuja koneita ja juttua riitti. Kaikenkaikkiaan mukava ilta ja oli kiva olla avuksi koneiden säätämisessä!

↵ Takaisin galleria-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-12 17:14, v2.