Tämä on 36. pelini, James Bondin korjauspäiväkirja.

Sivua on viimeksi päivitetty 2022-12-16 15:57.

Voit hypätä tästä viimeisimpään kohtaan.

08/12/22 - Unboxing

Siitä on reilu vuosi, kun korkkasimme uutena paketista ensimmäisen koneen. Nyt oli vuorossa neljäs uusi ja nyt se alkaa olla jo rutiinia. Pari edellistä avasimme omissa oloissamme, mutta tämä päätettiin striimata taas suuremmalle yleisölle.

[kuva]

Olimme itse vältelleen spoilereita koneen pelaamisesta jo toista kuukautta, koneen valmistuksessa tapahtui viivästys, jonka aikana joitain yksittäisiä yksilöitä ilmestyi sosiaalisessa mediassa. Tavoite oli kokea peli ensimmäistä kertaa oman pelaamisen kautta.

[kuva]

Nopea katsaus Spike 2-alustaan ei äkkiseltään paljastanut mitään uutta. Kuten Godzillassakin, Bondissa oli Insider Connected jo luonnostaan. Uusia teknisiä ratkaisuja ainakin itselle oli täysin optinen spinneri. Opton molemmat puolet ovat samalla puolella.

[kuva]

Sen sijaan suuri yllätys oli, että pelissä mukana tullut softa ei ollut pelikelpoinen. Yleensä koneissa on ollut edes jollain tavalla pelikepoinen softa mukana, tämä käski päivittää heti kättelyssä. Päivittämisen aikana tutkimme sitten striimissä koneen pelikenttää tarkemmin.

[kuva]

Tällä hetkellä oikeassa inlanessa on jumipaikka heti tolpan yläpuolella. Siihen joutuu ehkä keksimään jonkun ratkaisun. Shooteri oli useamman millin huti, mikä sai pallon plungaamisen melko haastavaksi. Testipeleissä ei onneksi striimissä irronnut mitään, mutta sen jälkeen spinneri pääsi karkuun.

↵ Takaisin päiväkirjat-osioon

Viimeksi päivitetty 2022-12-16 15:57, v1.