Flipperiliigan 2010 kauden päätöskilpailu


2 ensimmäistä kuvaa yllä © marble.

Jokunen vuosi oli päässyt vierähtämään viimeisestä kilpailusta, johon osallistuin. Marblen kanssa viikkoa tätä tapahtumaa edeltäneessä Viialan peli-illassa käyty juttutuokio sai minut miettimään kisaan osallistumista ihan huvin vuoksi, vaikkakin osallistuinkin tietysti liigan ulkopuolisena ja ilman sijoitusta liigassa.

Olkapääleikkauksen jäljiltä pelaaminen oli pääasiassa sitä, että piru näykki olkapäästä jokaisen pelatun erän jälkeen. Pudotuspeli meni ihan ok, voitin pelatuista eristä 7, hävisin yhden. Selkeä parantamisen vara!

Pudotuspeleissä oli jopa voittoakin tarjolla, mutta Kotkasta päin tullut, aiemminkin kisoissa vastaan tullut (vaikken sitä tajunnutkaan heti paikan päällä) Roni näytti kaapin paikan 2-1 pelillä ja tipahdin pronssiotteluun. Kirosin viimeisenä pelikoneena olleen minulle täysin tuntemattoman Ironmanin syvimpään helvettiin :-)

Pronssiottelussa ratkaisevana koneena oli .. Ironman. Olin viimeisellä pallolla reippaasti jäljessä ja vasta alkamassa hahmottaa mikä kyseisessä koneessa oikeasti oli tekemisen arvoista. Kiskaisin huiman kiinnioton viimeisellä pallolla ja selvisin tapahtumasta pronssille. Ensi vuonna sitten on tarkotus osallistua liigaan ja lähteä katsomaan tosissaan, mihin asti on mahdollisuuksia!

↵ Takaisin Flipperiliiga-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-05-27 11:51, v18.