Flipperiliigan 2011 kauden toinen osakilpailu

Flipperiliiga jatkui tällä kertaa Kangasalalla. Lähdimme tällä kertaa Kouvolasta kolmen hengen iskuryhmällä banaanit kainalossa ja kiitospuheet kirjoitettuna pokalia vastaanotettaessa. No, sen tietää miten siinä käy kun on liikaa egonsa varassa!

Alku oli vielä ihan ok, mutta sitten alkoi kahdeksan peräkkäisen tappion putki. Jos flipperi osaa nöyryyttää, niin tässä se tuli hyvin koettua. Näin todennäköisesti kaikki mahdolliset kusemiset kerralla. Magneetit heittelivät pallot outlaneen, pallo kimposi kumeista suoraan keskelle, omia ihan anteeksiantamattomia kusemisia tuli vaikka miten ja loppua kohti pelifiiliskin oli jo niin penkin alla, ettei meinannut enää tahtoa edes yrittää.

8. tappion jälkeen menin hetkeksi ulos jäähdyttelemään ja palasin sitten katkaisemaan tappioputken, mutta liian myöhään, finaalista pihalla oleminen oli karu totuus, ensimmäisen kerran sitten vuoden 2005 itseasiassa.

Mieliala oli melko piesty, mutta onneksi Ronin hyvä pelituuli tarttui minuunkin Cosmic Flashia pelaillessa ja loppupäivä meni sitten paremmilla mielillä pelaillen. Pelasin 13. ja 14. sijan tie breakin lopulta Sternin Avatarilla, jonka melkoisen rämpimisen jälkeen voitin kuitenkin viimeisen pallon ihmeellä.

Illan lopuksi oli hieman usko omiin taitoihin vähissä. Pelailin siinä ihan huvikseni sitten muutamaa konetta, kunnes Monster Bashissa alkoi taas pelifiilis löytyä ja jätin siihen muistoksi 927M GC-tuloksen :)

Bisneksiäkin tuli tietysti tehtyä, ostin Big Gunsiin viimein puuttuvan näytön ja sain peliaiheisia DVD:itäkin lainaksi. Väsy vaan loppuillasta oli ihan järkyttävä, olin herännyt 02 ennen lähtöä ja unta ei tullut enää sen jälkeen; pelien alussakin oli jo yli 12 tuntia kellossa, kotiin saavuttaessa 23!

Hieman nöyrempänä jatkamme seuraavaan osakilpailuun ja ensi kuussa olevaan Sörkka Pinball Open 2011:een.

Videoita


Yleiskuvaa pelipaikasta


Pilvi pelaa


Avatarin viimeinen pallo

↵ Takaisin Flipperiliiga-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-05-27 11:52, v11.