Flipperiliigan 2011 kauden neljäs osakilpailu

Kesä alkaa olla viimein käsitelty, joten oli vaihteeksi aika suunnistaa kohti Kangasalaa. Tällä reissulla oli itselle luvassa yksi uusi ensikertakin - en ainoastaan päässyt testaamaan Sternin uusinta konetta, Tronia, olin mukana katsomassa ja kuvaamassa kun se korkattiin paketista! Todella jännä fiilis nähdä omin silmin jotain, mitä yleensä on tottunut näkemään amerikkalaisten unboxing party-kuvasarjoissa.

Omalta osalta valitettavasti reissun varsinainen tarkoitus; puolustaa johtoasemaani liigassa sen sijaan ei mennyt aivan odotusten mukaan. Olin ihan OK pelikunnossa ja edellisellä viikolla vaivannu flunssakin oli enää vain pieni röhä päällä, mutta silti peli ei vaan kulkenut. Joitain pieniä loistokkaita hetkiäkin oli seassa, Lord of the Ringsissä tuli kaksi voittoa, jotka pelillisesti menivät osaltani täysin nappiin. Pelasin myös virallisessa kisassa Tronia, joka oli aivan ensimmäinen kerta elämässäni ko. koneella. Peli sisälsi kolme palloa, joista jokainen opetti uuden paikan, johon lyömällä saa aikaan yhden lyönnin ulosmenon.

Lopputuloksena oli 5 voitto 13 pelistä, mihin en voi sanoa olevani erityisen tyytyväinen. Liigan kärkisija meni, mutta ei aiheuttanut sen kummempaa vitutusta, ensi kerralla vaan täytyy pelata tiukemmin :)

Kun aikaa oli, rupesin sitten tutustumaan oikein urakalla näihin uudempiin Sterneihin. Pidin Avatarista aivan kauheasti ihan yleisen fiiliksen perusteella, mutta yksinpelinä se jätti toivomisen varaa. En pidä ideasta, että peli alkaa sääntöjen puolesta alusta pallojen välillä. Iron Man jatkaa edelleen henkilökohtaisena suosikkina 2010+ Sterneistä (tällä hetkellä edelleen kaikkien aikojen suosikkini on Sharkey's Shootout, mutta minusta alkaa tuntua että Lord of the Rings saattaa pian uhata tätä kärkisijaa kunhan pelaan sitä vähän enemmän). Spider man oli minulle toinen melko vieras kone, olen muistaakseni kerran tainnut pelata aiemmin ja liigan pelissä sain siinä JSZ:lta köniini aika hyvin, joskin viimeisellä pallolla oli edes mahdollisuuksia alkaa ottaa kiinni. Ja sitten oli Tron. Ehdin kymmenkunta peliä pelata ja testata oleellisimmat kohdat läpi. Täytyy pelata tuota vielä uusiksi rauhallisemmassa ympäristössä, että kuulen pelin äänet ja musiikinkin jotka ainakin itselleni ovat oleellinen osa flipperikokemusta.

Yksi tämän kilpailun yllättäjiä oli toinen puoliskoni Pilvi, joka on kesän aikana kehittynyt aivan valtavasti pelillisesti. Tämän noteerasivat useammat muutkin pelaajat ja on hienoa, että näinkin lyhyessä ajassa pääsee tilanteeseen jossa voi vakavissaan alkaa tähyillä jo pudotuspelipaikkoja kisoissa!

Seuraavaan kertaan...

Videoita


Tron korkataan tehtaan paketista ja se saa jalat alleen.


Tron laitetaan pelikuntoon, Marble kertoo fiiliksiä.


Allekirjoittanut näyttää, miten Sternin uusin tiltataan.

↵ Takaisin Flipperiliiga-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-05-27 11:52, v13.