Sörkka Pinball Open 2011

Viimekertaisesta Sörkan kisasta onkin aikaa - olivat vielä viimeksi osallistuessani Lihapihan tiloissa. Oli aika siis tehdä myös paluu Sörkkaan!

Saavuimme paikalle kolmen hengen tiimillä ihan kilpailun alkuvaiheessa. Porukkaa ei vielä ollut ehtinyt saapua pahemmin, joten saimme pelata pelimme melko pienellä jonotuksella. Kisakoneina olivat Monster Bash, No Good Gofers, Popeye, Paragon, Lost World ja Air Aces. EM-koneita siis oli tällä kertaa vain yksi, classicceja kaksi ja moderneja 3.

Peli kulki ihan ok muiden, paitsi No Good Gofersin ja Monster Bashin kohdalla. Päätin käyttää uudelleenpeluuoptioni No Good Gofersiin ja se menikin täysin nappiin. Lähtiessäni yöpuulle olin karsinnoissa viidentenä, mutta iltaa myöten tipahdin yhdeksänneksi, kun finaalien raja meni 16 kohdalla.

- Karsinnan tulos

Toisena päivänä eteneminen torppaantui aika nopeasti, kun löimme vaihteeksi Ronin kanssa päitä yhteen ja minä jouduin nostamaan tällä kertaa kädet pystyyn. Menin sitten lopulta sijojen 13-16 kisaan, jossa tiukan White Water-väännön jälkeen tulin toiseksi, eli sijalle 14.

Kisojen taso on noussut menneistä vuosista huimasti. Nyt muutaman tiukan kaverin sijaan on useita kovatasoisia pelaajia ja jopa naapurimaasta tullut tunnetusti kovatasoinen delegaatiokin joutui lopulta nöyrtymään paikallisten mestarien höykytyksessä.

Seuraava liigan kisakin tulee tapahtumaan samassa paikassa, joten parin viikon päästä palataan asiaan.

Videoita


Antti ja Marble testaavat taitojaan koneella, jossa flipperinapit ovat kytketty ristiin.


Allekirjoittanut pääsi testaamaan ensimmäistä kertaa elämässään cocktail-kabinettista flipperiä!

↵ Takaisin Sörkka Pinball Open-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-05-27 11:48, v7.