Creature From The Black Lagoon

WPC Fliptronic II - Joulukuu/1993

Teema: Elokuvat
Suunnittelija: John Trudeau
Grafiikka: Kevin O'Connor
Jos pidit tästä, kokeile myös: White Water
Sääntösetti: Yksinkertainen, kerää kentän eri puolilta kasautuvat FILM-kirjaimet ja käynnistät kahden pallon multiballin. Lisäksi videomoodi.
Lelut: Jättikokoinen valaistu ramppi. Hologrammi kentässä. Pyörre.
Yleisimmät ongelmat: Ramppi voi hajota alkupäästä. Hologrammilla rajallinen elinikä, erittäin arvokas varaosana. Yleisvalaistuksen liitin kärventyy pitkäaikaisessa käytössä.
Huomioita: Pelin taustamusiikki vaihtuu päivittäin. Koneessa on käytössä pieniä lamppuja joita saattaa olla hankala saada.

Arviot pelistä

APz: Näyttävä kone, joka suorastaan pursuaa ramppia ja muuta. Pelikenttää kansoittavat rampit saattavat häiritä pallon näkyvyyttä. Menevä musiikki. Ei erityisen pitkä sääntösetti. Ei paha kone silti.

marble: Klassisen yksinkertaisen sääntösetin peli: yksi multiball ja siinäkin vain kaksi palloa. Matka multiballin käynnistämiseen vaatii kuitenkin lyöntejä monipuolisesti ja multiball itsessään on haasteita täynnä. Super Jackpotin saavuttaminen on pitkän työn takana ja palkinto sen mukainen. Multiballissa pitkän rampin päätteeksi kulhoon pyörimään päätyvä pallo tuottaa pelikenttäkertoimia, mikä tarjoaa mielenkiintoisen strategisen lisäelementin peliin.

Laajat outlanet ja suuri väli mailojen välillä voivat tehdä pelistä varsin turhauttavan kun epäonnistuneen multiballin jälkeen työ seuraavan multiballin käynnistämiseen alkaa alusta. Ei siis välttämättä paras valinta kotiin ainoaksi koneeksi.

Kuva

[kuva]
Kuva © Tuukka Kalliokoski

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.