Congo

WPC 95 - Marraskuu/1995

Teema: Elokuvat
Suunnittelija: John Trudeau
Grafiikka: Kevin O'Connor
Jos pidit tästä, kokeile myös: Creature From The Black Lagoon
Sääntösetti: Keskiverto. Koneessa on useita moodeja, multiball sekä videomoodi.
Lelut: Kahteen suuntaan ampuva monttu. Palloja lukitseva tulivuori. Kentän alla oleva minipelikenttä.
Yleisimmät ongelmat: Tulivuori syöksee palloja kentälle voimalla, saattaen rikkoa ramppeja.
Huomioita: Peliä myytiin kokonaisen koneen lisäksi päivityssarjana WPC-security-mallisiin koneisiin. Päivityssarjaan kuului rommit, pelikenttä, backglass sekä kabinetin tarrat.

Arviot pelistä

APz: Kun näin Congon ensimmäistä kertaa, kone ei juurikaan napannut. Peli näytti jotenkin yksinkertaiselta. Mutta kentän ulkonäkö hämää, koneessa on paljon moodeja ja pitkä sääntösetti. Hyvin viihdyttävä kone ja aiheeseen soveltuva menevä soundtrack.

marble: Ei erityisen kiinnostavasta elokuvasta tehty ei erityisen kiinnostava flipperi. Periaatteessa kentän layout on varsin monipuolinen ja erikoinen, mutta käytännössä pelissä eteneminen on saman vasemman rampin toistoa ja välillä MAP-palkinnon lunastamista oikeasta kuopasta. Loppumoodi Super Multiball tulee täysin kartalla etenemisestä riippumatta sadan timantin jälkeen eikä tarjoa mitään erityisen hyvää pisteidenkeruumahdollisuutta. Vähemmän flippereitä pelanneelle kone tarjoaa kyllä pelattavaa ja tavoiteltavaa hyvin paljon, tätä konetta olisi helppo suositella esim. lapsiperheille.

Kuva

[kuva]
Kuva © Ismo Laaksonen

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.