The Champion Pub

WPC 95 - Huhtikuu/1998

Teema: Urheilu
Suunnittelija: Pete Piotrowski, Dwight Sullivan
Grafiikka: Dinda Doane, Paul Barker
Jos pidit tästä, kokeile myös: No Good Gofers, World Cup Soccer, NBA Fastbreak
Sääntösetti: Keskiverto. Etene nyrkkeilymatseissa vastustajasta toiseen kunnes voitat mestaruuden. Wizard-moodi. Multiball.
Lelut: Kääntyvä osio, jossa toisella puolella nyrkkeilysäkki ja toisella puolella nyrkkeilijä. Magneettinen hyppynaru. Päärynäpallo.
Yleisimmät ongelmat: Nyrkkeilijän kädet hajoavat helposti. Johtuen nyrkkeilijän kummallakin puolella olevista avorampeista, pelissä näkee joskus hurjia lentopalloja ja niiden aiheuttamaa vahinkoa.
Huomioita:

Arviot pelistä

APz: En itse aluksi lämmennyt nyrkkeilyteemalle ollenkaan. Pelasin pari erää ja kone vaikutti hyvälle. Pelasin parisataa erää, ja totesin koneen olevan loistava. Kommentit ja äänet ovat hupaisia, ja erikoiset ramppilyönnit haastavia. Loppua kohti ehkä hieman turhan paljon itseään toistava.

marble: Pelikentän lelut ja niistä varsinkin hyppynaru sopivat hienosti teemaan, joka tosin on kovin outo. Pelikenttä on erikoinen, jossa lyöntikohteita on loppujen lopuksi varsin vähän ja peli menee helposti vain valtavan keskeltä löytyvän nyrkkeilysäkin / vastustajan hakkaamiseksi, mikäli sääntösetistä ei ole hyvin perillä (ja usein siltikin). Todella osaavissa käsissä pelin cash fightit ja niistä jatkuvasti saatavat 200M pistepalkinnot vievät pisteytyksestä kaiken balanssin.

Kuva

[kuva]
Kuva © Ilkka Hieta

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.