Doctor Who

WPC Fliptronic II - Syyskuu/1992

Teema: Elokuvat
Suunnittelija: Barry Oursler, Bill Pfutzenreuter
Grafiikka: Linda Deal
Jos pidit tästä, kokeile myös: Fish Tales, Bram Stoker's Dracula, White Water
Sääntösetti: Melko yksinkertainen. Pelin päätarkoitus on kerätä kaikki 7 tohtoria ja käynnistää multiball. Mukana videomoodi.
Lelut: 3-tasoinen minipelikenttä. Backboxin päällä kuvun alla sarjaan liittyvä hahmo Dalek.
Yleisimmät ongelmat: Minipelikentän koneisto hajoaa jos sitä ei rasvata. Minipelikentän juuttuessa vaihteisto hajoaa totaalisesti. Yleisvalaistuksen liitin kärventyy pitkäaikaisessa käytössä.
Huomioita: Ainut peli jonka koodari Bill Pfutzenreuter on suunnitellut. Ensimmäinen WPC, jossa on optiset flipperinapit.

Arviot pelistä

APz: Hyvin viihdyttävä ja vaikea kone. Outlanet eivät anna anteeksi juuri lainkaan. Vaikka sääntösetti vaikuttaa yksinkertaiselle, se on harvinaisen vaikea päästä kokonaan läpi, sillä videomoodissa on paljon tasoja ja multiballin viimeinen kierros on hankalahko.

marble: Ensivilkaisulta todella tyhjä pelikenttä kätkee sisälleen yllättävän monipuolisen sääntösetin. Pisteitä voi kerätä todella monella erilaisella yksittäisellä taktiikalla (multiball, videomoodit, W-H-O-kombot, ylärampin jatkuva toisto ja sonic boomit) tai näitä yhdistelemällä. Ylärampista kertyvät pistekertoimet tuovat aivan omalaatuisen strategialisän sääntöihin. Multiballissa Davros roundille pääseminen tarjoaa todellisen haasteen.

Kenties yksi eniten mielipiteitä jakavin WPC-kone, itse pidän pelistä erittäin paljon.

Kuva

[kuva]
Kuva © Ari Sovijärvi

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.