NBA Fastbreak

WPC 95 - Maaliskuu/1997

Teema: Urheilu
Suunnittelija: George Gomez
Grafiikka: Kevin O'Connor
Jos pidit tästä, kokeile myös: World Cup Soccer
Sääntösetti: Yksinkertainen. Pisteytys on aiheeseen liittyen kuten koripallossa. Lisäksi muutama erikoismoodi ja multiball.
Lelut: Iso LED-aikanäyttö. Koripallokori ja sitä puolustava liikkuva pelaaja. Pallonlaukaisunappi lukkoraudassa. Maila, pallo ja koripallokori takataulussa.
Yleisimmät ongelmat: Alin bumpperi saa kovaa kyytiä ja on yleensä hajalla. Pelissä on erityisen suuri, yhtenä osana oleva ramppikompleksi joka hajoaa helposti ja on erittäin vaikea ja arvokas uusittava.
Huomioita: Erikoinen turnaustoiminto, jossa kaksi konetta voidaan kytkeä yhteen ja pelaajat voivat pelata toisiaan vastaan kolmen minuutin erissä.

Arviot pelistä

APz: Erikoisen pisteytyksen takia koneessa on oma viehätyksensä, mutta se käy nopeasti helpoksi. Turnaustoimintoa on pakko päästä kokeilemaan joskus.

marble: Koripalloteemalleen uskollinen peli jo pisteytyksensäkin osalta: kaikki pelikentän lyönnit ovat joko yhden, kahden tai kolmen pisteen arvoisia. Itse en tästä pisteytystyylistä pidä lainkaan ja vaikka uusimmassa softaversiossa on mahdollista kytkeä normaali "pinball scoring" päälle, ei sekään tunnu erityisen paljon tilannetta parantavan.

Sääntösetissä on kohtuullisesti tekemistä, mutta hyvin kulkevassa pelissä loppumoodin saavuttaminen useaan otteeseen ei ole mitenkään harvinaista. Parhaan pohjalla olevan listatuloksen päihittäminen vaatisi loppumoodin läpäisyn kolmesti, joka on jo varsin haasteellista, mutta silti kovin keinotekoinen lisä saada koneen tylsähköön sääntösettiin lisää mielenkiintoa ja haastetta.

Kuva

[kuva]
Kuva © Ismo Laaksonen

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.