Funhouse

WPC Alpha-numeric - Marraskuu/1990

Teema: Huvipuistot
Suunnittelija: Pat Lawlor
Grafiikka: John Youssi
Jos pidit tästä, kokeile myös: Red & Ted's Road show
Sääntösetti: Yksinkertainen. Siirrä pelikentässä olevaa kelloa eteenpäin osumalla targetteihin, kunnes pallon saa lukittua. Lukitse 3 palloa ja saat multiballin. Lisäksi muutama moodi.
Lelut: Rudy - palloa silmillään seuraava puhuva pää. Vasemmalla puolella on ylimääräinen plungeri, jolla voi tehdä skillshotin.
Yleisimmät ongelmat: Iso ramppi menee helposti rikki ilman vahvistuksia. Rudyn silmien mekanismi pettää. Yleisvalaistuksen liitin kärventyy pitkäaikaisessa käytössä.
Huomioita: Osassa koneita on System-11:n äänikortti. WPC:n oma äänikortti ei ehtinyt aivan alkupään tuotantoon.

Arviot pelistä

APz: Rudy on huvittava kommentoidessaan peliäsi, etenkin jos osut sitä leukaan pallolla. Trapdoor ja Rudy's hideout hauskoja yksityiskohtia. Sääntösetti on kuitenkin kohtuullisen yksinkertainen. OK alkupään WPC.

marble: En ensinäkemältä innostunut tästä ei-DMD-näytöllisestä koneesta, mutta pelikertojen lisääntyessä olen ruvennut nauttimaan entistä enemmän jokaisesta pelikerrasta. Koneen sääntösetti ei tietenkään ole laajuudessaan verrattavissa myöhempiin WPC-koneisiin, mutta tekemistä tässäkin riittää kohtuullisesti Mystery Mirrorin palkintoja kerätessä ja multiballiin pyrkiessä. Suurimmat pistemäärät on saavutettavissa multiballin aikana ylämailan lyönneillä, mikä voi vähemmän koneita pelannutta turhauttaa, mutta tarjoaa kokeneemmille mainion haasteen.

Kuva

[kuva]
Kuva © Kr_En

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.