Johnny Mnemonic

WPC Security - Elokuu/1995

Teema: Elokuvat
Suunnittelija: Jorge Gomez
Grafiikka: John Youssi
Jos pidit tästä, kokeile myös: Demolition Man
Sääntösetti: Keskiverto. Koneessa on kohtalaisesti moodeja ja pitkä wizard-mode.
Lelut: Hanska joka nappaa pallon. 3x3 matriisi multiball lock.
Yleisimmät ongelmat: Hanskan liikutuskoneisto hajoaa. Hanskan johtojen kuluminen ja niistä aiheutuva sulakkeen palaminen.
Huomioita: Designeri kertoi haastattelussa, että koska elokuva floppasi, kone pistettiin markkinoille keskeneräisenä. Tämä näkyy viimeistelemättömänä peliohjelmana.

Arviot pelistä

APz: Vaikka pelikenttä on yksinkertaisen näköinen, on koneessa harvinaisen hyvin suunnitellut pallojen radat, ja ramppit toimivat todella nätisti. Mahtava flow. Peliä jaksaisi takoa pidempäänkin, ellei sääntösetti olisi niin helposti pyöräytettävissä yli. Ei yleensä kovin pitkäkestoinen peli osaavissa käsissä kotona.

marble: Hauska ja nopea flow-kone, jossa suurimmat pistemäärät tulevat yksinomaan Spinner Millions-moodista. Tämän pisteet ansaitaan pallon loputtua bonuslaskennan yhteydessä ja niihin vaikuttaa myös pelin bonuskertoimet (maksimissaan 4x) ja pelissä on mahdollista myös kerätä Hold sekä Award bonus -palkinnot. Tällä bonuskikkailulla pelissä on mahdollista saavuttaa aivan uskomattomia pistemääriä, mutta toisaalta heti Spinner Millionsin käynnistämisen jälkeen pallon menettäminen tietää pelin täydellistä pilalle menoa. Pelistä saa käytännössä aivan toisenlaisen strategisesti poistamalla spinnerin kokonaan.

Kuva

[kuva]
Kuva © Sampo Simonen

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.