Red & Ted's Road show

WPC Security - Lokakuu/1994

Teema: Katastrofit
Suunnittelija: Pat Lawlor
Grafiikka: John Youssi
Jos pidit tästä, kokeile myös: No Good Gofers, The Addams Family, Funhouse, Twilight Zone
Sääntösetti: Loistava. Koneessa on lähes yhtä laaja sääntösetti kuin Twilight Zonessa, sisältäen monia lainattuja moodeja. Wizard-mode lopussa.
Lelut: Red ja Ted - kaksi päätä pelikentällä, samalla idealla kuin Funhousessa. Puskutraktorin kauha.
Yleisimmät ongelmat: Päiden silmiä liikutteleva koneisto hajoaa helposti. Koneessa on harvinaisen paljon paikkoja joihin pallo voi juuttua. 'Start mode'-montun reunat kuluvat nopeasti.
Huomioita: Koneessa on shakeri. Lisensoitu ja samplattu Carlene Carterin soundtrack. Widebody.

Arviot pelistä

APz: Yksi suosikkejani. Pelikenttä muistuttaa Twilight Zonen omaa peilikuvana. Mukana on harvinaisen hyvää huumoria ja todella menevä soundtrack. Ainoa mistä itken, on se ettei moodeja voi suorittaa satunnaisessa järjestyksessä, jolloin alkupään moodeja tulee tahkottua liikaa helposti. TAF-tyyppinen pikkumailalla kentän yli lyöminen on ihan hauska, joskin olisin odottanut koneen tekevän lyönnin joskus, kuten TAFissa. Vasen plungeri on enemmän koriste kuin oleellinen osa peliä. Kaikkien moodien keräämisen jälkeen kone sanoi vaan 'WOW' ja alkoi alusta; varmaan suurin pettymys ikinä!

marble: Pelin räikeä värimaailma, kentän valtavat muoviset päät ja pelin countrymusiikki voivat lähtökohtaisesti olla luotaantyöntävä paketti, mutta näistäkin huolimatta kone on hauska ja kohtuullisen mielenkiintoinen pelattava. Moodeja on paljon, mutta koska matkalla loppumoodiin jokaista moodia ei tarvitse pelata, tulee loppumoodi saavutetuksi kohtuullisen helposti. Moodeja ja matkamuistoja hyvin yhdistämällä voi yltää suhteettoman suuriin bonuspistemääriin.

Kuva

[kuva]
Kuva © Ari Sovijärvi

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.