Scared Stiff

WPC 95 - Syyskuu/1996

Teema: Elokuvat
Suunnittelija: Dennis Nordman, Mark Weyna
Grafiikka: Greg Freres
Jos pidit tästä, kokeile myös: Elvira and the Party Monsters, Bram Stoker's Dracula, White Water, Demolition Man
Sääntösetti: Melko yksinkertainen. Suorita 6 tehtävää ja pääset wizard-moodiin. Multiball.
Lelut: Takataulussa liikkuva hämähäkki. Pelikentällä palloja lukitseva arkku. Käärmeramppi.
Yleisimmät ongelmat: Hämähäkki irtoaa akselistaan. Pelikentän arkku tulee piesdyksi. Rampissa oleva divertteri hajoaa helposti.
Huomioita: Kakkososa System-11 Elvira and the party monsters-koneelle. Tunnetaan joskus nimellä "Elvira II". Pelissä on äänessä Cassandra Peterson, joka siis esitti Elviraa alkuperäisessä sarjassa sekä elokuvassa. Peliä pidettiin liian paljastavana, joten koneen mukana tuli musta kalvon palanen, jolla Elviran rintavako saatiin peitettyä. Myös osa Elviran riskaabeleimmista kommenteista voidaan poistaa käytöstä ohjelmallisesti.

Arviot pelistä

APz: Tässä pelissä on aivan pirun hyvä tunnelma. Hiljaisina tunteina pelatessa hyvin tehty taustamusiikki ja äänet tekevät todella tehtävänsä. Elviira kuulostaa ajoittain perin rivolta! Peli on harmillisen helppo vähänkin kokeneemmalle pelaajalle. Ehdottomasti pelaamisen arvoinen, mutta voi väsyä nopeasti kotikäytössä ainoana flipperinä. Kaipaa Party monstersin vierelleen!

marble: Visuaalisesti miellyttävä paketti, jossa mikään pelikentän lyönneistä ei ole erityisen haastava ja sääntösetti on varsin kevyt. Kaikki paitsi spider multiball tulee todella nopeasti nähdyksi ja spider multiballin käynnistäminen on enemmänkin backboxin spinnerin pysäyttämistaidoista kiinni. Eheä kokonaispaketti kuitenkin, joka vähemmän pelanneelle tarjoaa viihdettä pidempäänkin.

Kuva

[kuva]
Kuva © Lasse Pääkkönen

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.