The Addams Family

WPC Fliptronic I - Maaliskuu/1992

Teema: Elokuvat
Suunnittelija: Pat Lawlor
Grafiikka: John Youssi
Jos pidit tästä, kokeile myös: The Addams Family Gold, Twilight Zone
Sääntösetti: Loistava. Sääntösetissä on useita monimutkaisia moodeja, sekä wizard-moodi.
Lelut: The Thing - irtokäsi joka nappaa pallon. Keskellä kenttää on magneetteja. Itsestään lyövä flipperi. Kabinetin päällä on muovinen 'pilvi' jossa on flashereita.
Yleisimmät ongelmat: The Thingin koneisto juuttuu. Yleisvalaistuksen liitin kärventyy pitkäaikaisessa käytössä.
Huomioita: Ensimmäinen WPC, jossa mailat ovat elektronisesti ohjattu. Maailman eniten tuotettu flipperi. Suunnittelija Pat Lawlor löi itsensä läpi tällä koneella. Koneen valmistuksen aikana osui kohdalle huono satsi pistematriisinäyttöjä, josta johtuen on enemmän kuin tavallista nähdä Addamssissa näyttö, josta on muutama rivi kadoksissa.

Arviot pelistä

APz: Tämä tuntuu olevan kaikkien suosikkikone. Paitsi minun. Totaalisena pallon kontrollifriikkinä magneetit ärsyttivät ja turhauttivat minua lukemattomia kertoja, etenkin ball saverin puuttuessa. Sääntösetin puolesta monipuolinen ja kiinnostava. Laatikosta tuleva pallon nappaava käsi oli yllättävä ensimmäisellä kerralla. Koneen itse tekemä lyönti hauskaa katsottavaa silloin kun se toimii.

marble: Klassikko. Vaikka pelissä etenemisen voi kiteyttää kahteen peräkkäin toistettavaan lyöntiin, tekee monipuoliset moodit ja hieno multiball pelistä maineensa arvoisen koukuttajan, jota tekee mieli aina pelata uudestaan. Pelissä ei ball saveja lainkaan, mikä voi tehdä koneesta liiankin turhauttavan.

Kuva

[kuva]
Kuva © Ismo Laaksonen

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.