Tämä on 35. pelini, Buck Rogersin korjauspäiväkirja.

Sivua on viimeksi päivitetty 2022-11-16 14:38.

Voit hypätä tästä viimeisimpään kohtaan.

15/11/22 - Buck laskeutuu uudestaan tehtaalle

Jos kävit Hopeakuula Arcadessa 2010 alkupäässä, saatat olla tavannut Buck Rogersin meillä jo aiemmin. Tämä aiempi ei ollut kuitenkaan minun omistamani ja se päätyi takaisin kotihalliinsa jo melkein vuosikymmen sitten. Oma kokoelmani on aika Williams-Stern -painotteinen, mutta ajoittain mukaan eksyy myös yksittäinen Gottlieb. Tämän koneen spottasin ilmoituksissa, hinta oli nykypäivän tasoon huolestuttavan alhainen, joten mielikuva oli kosteutta saanut läpilaho kabinetti ja vastaavassa kunnossa oleva elektroniikka.

[kuva]

Hinta oli kuitenkin sen verran alhainen, että ajoin huvikseni tutkimaan asiaa ja yllätykseni oli suuri, kun vastassa olikin omakotitalossa sisällä viimeiset 20 vuotta ollut, erittäin siisti kone! Tietysti konetta oli kysellyt ne tyypilliset sata ihmistä ja tarjouksia oli heitelty, mutta kysyjiä oli arveluttanut koneessa ollut vika, kuulema valot tulee päälle mutta peli ei lähde käyntiin.

Tämä kuvaus on meemitason vitsi harrastajien keskuudessa, valojen päälle tuleminen kun ei tarkoita muuta kuin että muuntajasta tulee virtaa ja yleisvalaistuksen valot palavat vaikka kone olisi muuten täysin aivokuollut. Noteerasin kuitenkin että virtojen päälle laiton jälkeen highest scores-valo alkaa vilkkua, mikä on vinkki koneen boottaamisesta loppuun asti. Näytöt tosin pysyvät pimeänä, mikä taas on mahdollisesti asiaan liittymätön ongelma.

[kuva]

↵ Takaisin päiväkirjat-osioon

Viimeksi päivitetty 2022-11-16 14:38, v2.