Judge Dredd

WPC DCS - Syyskuu/1993

Teema: Elokuvat
Suunnittelija: John Trudeau
Grafiikka: Kevin O'Connor
Jos pidit tästä, kokeile myös: The Flintstones, Congo
Sääntösetti: Loistava. Koneessa on yli kymmenen vaihtelevaa moodia. Lisäksi 'Super game', jossa jokainen pallo alkaa multiballilla.
Lelut: Planeetta joka keräilee palloja. Nosturi joka nostaa pallot planeetasta.
Yleisimmät ongelmat: Nosturin magneetti ei joskus toimi, jolloin pallot tipahtavat kentälle. Droptargetit saavat kovaa kyytiä, ja ovat useimmiten hajalla. Pallokourun optokytkimet hajoavat helposti. Pelin ohjelmat ennen versiota L-7 polttavat kentästä keloja bugin takia.
Huomioita: Pelissä on tavallista enemmän mustaa huumoria, voi järkyttää niitä joihin laji ei iske. Tästä koneesta lähtien yleisvalaistuksen liitin on vaihdettu sellaiseen, joka ei järjestelmällisesti kärvenny. Widebody.

Arviot pelistä

APz: Dredd on loistava multiball-kone. Kentällä on helposti kahdesta kuuteen palloa, ja tämä kotikoneena opettaa väkisinkin miten pärjätä useamman pallon pelissä. Sääntösetistä löytyy useita moodeja joissa on varsin härskiä mustaa huumoria. Melko pitkään viihdyttävä kone. Vasen autoplungeri on vähän kyseenalainen: siitä tuleva air raid-moodi on parhaimmillaankin melko mitäänsanomaton odotuksiin nähden. Muistathan ostaa 20-packin droptargetteja, sillä tämä kone syö niitä!

marble: Erikoinen widebody-pelikenttä hauskalla pienellä ylämailalla. Vahvasti moodipohjainen peli loppumoodin kera. Vasemman rampin jatkuvasti nouseva pistemäärä mahdollistaa pelistrategian typistämisen täsmälleen yhteen lyöntiin. Ok peruspeli, joka jostain syystä ei itseäni sytytä erityisemmin.

Kuva

[kuva]
Kuva © Ari Sovijärvi

↵ Takaisin tietokanta-osioon

Viimeksi päivitetty 2012-02-01 15:44, v6.